Naše webové stránky používajú súbory cookie, aby zlepšili zážitok, ktorý vám poskytujeme. Pokračovaním v používaní našej webstránky súhlasíte s používaním súborov cookie. Vyhlásenie o ochrane osobných údajov. Súhlasím
Produkty Menu

Top línia EÚ

5 ok, amiért a BrightWhite az egyik legjobb fogfehérítő módszer

Mindegy, hogy ki vagy mi diktálja jelenleg az aktuális divatot, a ragyogóan fehér fogak az elmúlt évszázadban nagyon fontos szerepet kaptak, hiszen ápoltságot sugároznak. 

 

Napjainkban pedig a higiéniának és az egészségnek rendkívül nagy szerepe van az életünkben. Nézzük meg, mitől a BrightWhite az egyik legjobb fogfehérítő rendszer a piacon!

  1. Már az első alkalom után látható a fehéredés

Az internet világában számos ember értékelheti az általa kipróbált termékeket, s videók, képek és hozzászólások formájában közzé is teheti a véleményét. A BrightWhite azért az egyik legjobb fogfehérítő módszer, mert már több százezren kipróbálták, s látták, hogy ettől tényleg ragyogóan fehér mosolyuk lesz.

  1. Kedvező ára miatt számos társadalmi réteg számára elérhető

A legtöbb embernek nem mindegy, hogy egyszerre kell kiadnia legalább 100.000 Ft-ot egy rendelői fogfehérítésért, vagy kevesebb, mint a feléért is hozzá tud férni. Ez persze kompromisszumokkal jár.

Ezt néhány hétig kell alkalmazni, hogy fehérek legyenek a fogaink, viszont a hatás tényleg nem marad el. S mivel kifizettük, nem kell majd nógatni, hogy minden nap, kúra-szerűen használjuk a fogfehérítő rendszert.

  1. Biztonságos

A régebbi, maró hatású peroxid-tartalmú anyagok sokaknak súlyos fog és íny károsodást okoztak, de szerencsére a technológiai innovációknak köszönhetően már fehérek lehetnek a fogaink anélkül, hogy ártanánk közben magunknak.

Mivel bizonyítottan működik a BrightWhite rendszer és peroxid-mentes minden fecskendező benne, így otthoni használatra szinte bárki számára biztonságos.

  1. Egyszerű és kényelmes használni

Te osztod be az idődet, hogy mikor van naponta 45 perced arra, hogy az egyik legjobb fogfehérítő rendszert használd. Nézhetsz közben tévét, olvashatsz, végezhetsz házimunkát, de persze úgyis a telefonodon leszel és nézegeted, hogy akik eddig kipróbálták, milyen szép eredményeket értek el :)

  1. Bármikor megrendelheted a neten

Ahogy a lézeres szőrtelenítést, úgy a fogfehérítést is egyedileg, eltérő időközönként meg kell ismételni, hogy fenn tudjuk tartani azt a fehér árnyalatot, melyben büszkén tudunk mosolyogni. Az internet világában ez már nem probléma; csak néhány kattintás és már csenget is a futár.

Štítky priložené k obsahu: fogfehérítés legjobb fogfehérítő