Naše webové stránky používajú súbory cookie, aby zlepšili zážitok, ktorý vám poskytujeme. Pokračovaním v používaní našej webstránky súhlasíte s používaním súborov cookie. Vyhlásenie o ochrane osobných údajov. Súhlasím
Produkty Menu

Top línia EÚ

A peroxidmentes fogfehérítés nemcsak hatásos, de biztonságos is

A szabályozások előtt sajnos sok olyan fogfehérítő rendszert hoztak forgalomba, melyekről csak később derült ki, hogy ártalmasak az emberi szervezetre. 

 

Így sajnos történtek olyan balesetek, hogy egyes készítményekben található erősen maró hatású kémiai anyagok lemarták az emberek ínyét vagy fogzománcát.

Szerencsére az EU már szabályozza ezeket is, így nem lehet olyan szubsztanciát használni már a készítményekben, melyek káros hatást váltanak ki emberi használat esetén. A BrightWhite is természetesen követi az előírásokat, így ez a rendszer egy peroxidmentes fogfehérítő eljárás, melynek nincs ilyen maró hatása, hiszen egy egyszerű oxidációs folyamat jön létre, melyet a fecskendőkben lévő paszták és a LED lámpa együttese idéz elő.

A peroxiddal alapvetően nem lenne gond, ha nem alkalmaznák túl nagy mennyiségben. Viszont ahhoz, hogy ez a fogakon hatásos legyen, kis mennyiség nem elég. Ezért lehet az, hogy amikor egy kis eperrel dörzsölöd át a fogaidat, nem lesznek vakítóan fehérek, mert az eperben lévő természetesen előforduló hidrogénperoxid annyira kis mennyiségű, hogy szinte alig hat valamit.

Ugyanez igaz a mézre is. Ha a hajadra kensz egy kis mézes pakolást, világosabb lesz, de közel sem olyan platinaszőke, mint amit a fodrász csinálna. Tehát a hidrogénperoxidra is igaz, hogy nagy mennyiségben nem kedvez az emberi szervezetnek, ahogy az sem, ha egyszerre megiszol 5 liter vizet. Nagy mennyiségben semmi sem egészséges vagy fenntartható.

Emiatt a BrightWhite peroxidmentes fogfehérítési eljárása nemcsak biztonságos, mert nem tudja mi lemarni az ínyedet vagy a fogaidat, hanem egy teljesen újfajta eljárás is a fogfehérítésben. Ez költséghatékonyabb, mint amit a fogorvosi rendelőkben csinálnak, illetve a könnyen kezelhető technológiának köszönhetően otthoni használatra is alkalmas.

Ez pedig sokak számára egy “végre nekem is lehet” felkiáltást jelent, mert nem mindenki tudja otthagyni a munkahelyét egy esztétikai beavatkozás miatt, illetve nem sokan engedhetnek meg maguknak egy összegben ekkora árat kifizetni csak a fogukra.

Rendelj még ma BrightWhite peroxidmentes fogfehérítő szettet, hogy Te is megtapasztald már az első kúra után ahogy fogaid szépen fehéredni kezdenek.