Naše webové stránky používajú súbory cookie, aby zlepšili zážitok, ktorý vám poskytujeme. Pokračovaním v používaní našej webstránky súhlasíte s používaním súborov cookie. Vyhlásenie o ochrane osobných údajov. Súhlasím
Produkty Menu

Top línia EÚ

BrightWhite - a fogfehérítő krém, ami tényleg működik

Bármilyen módszerrel is állsz neki a fogfehérítésnek, érdemes előtte fogkőleszedésre menned, hogy minden fogadat egyforma hatékonysággal tudd kifehéríteni. Ezután lehetőséged van választani a drága rendelői, illetve az olcsó, de egyaránt hatékony házi fogfehérítés között.

 

Ha a rendelőit választod, akkor az azért fog olyan sokba kerülni, mert asszisztensi vagy fogorvosi felügyelet alatt egy rendelőben kenik rá a fogaidra a fogfehérítő krémet, s az orvos felügyelete mellett hagyják ezt hatni 20-40 percig attól függően, hogy hogyan reagál rá a fogad.

Ezzel szemben a házi fogfehérítés sokkal kényelmesebb és olcsóbb megoldás is, hiszen a BrightWhite rendszer segítségével balesetmentesen és biztonságosan tudod belefecskendezni a fogsínbe a fogfehérítő krémet, melyet a szilikon rugalmassága miatt jól tudsz felilleszteni a fogaidra, hogy rátedd a lámpát, s már mehet is a fogfehérítés.

Közben nézhetsz tévét, kitakaríthatod a lakást, vagy vehetsz egy forró fürdőt, hogy kikapcsolódj kicsit. Mivel ez otthoni alkalmazásra való, emiatt több időre van szüksége a hatóanyagoknak, hogy elérjék fogaid a kívánt árnyalatú fehérséget, így légy türelemmel, mert már az első néhány használat után látni fogod a változást.

 

Természetesen gondoltunk azokra is, akiknek jelentős elszíneződések találhatóak a fogaikon, így ha Neked is szükséged van új adag fogfehérítő krémre, nem kell megrendelned az egész csomagot újra, elég csak a fecskendezőket megvásárolnod.

Ez azért jó, mert miután végigcsináltad a két-három hetes fogfehérítő kúrát, utána elég évente vagy kétévente megismételned, hogy fehéren tudd tartani fogaidat. A BrightWhite fogfehérítő krémmel így kevesebb, mint egy hónap alatt szépen és fokozatosan fognak bámulatosan fehérre változni fogaid, hogy újra tudj magabiztosan mosolyogni.

Érdemes rendszeresen látogatnod weboldalunkat, hogy ki tudd használni az aktuális akcióinkat, hogy még kedvezményesebb áron tudd beszerezni a fogfehérítő krémet, illetve a különféle kiegészítőket és csomagokat.

Štítky priložené k obsahu: fogfehérítő gél fogfehérítő krém