Naše webové stránky používajú súbory cookie, aby zlepšili zážitok, ktorý vám poskytujeme. Pokračovaním v používaní našej webstránky súhlasíte s používaním súborov cookie. Vyhlásenie o ochrane osobných údajov. Súhlasím
Produkty Menu

Top línia EÚ

Fogfehérítés árak - miért is fizetünk?

A rendelőkben elérhető fogfehérítés árak általában 100.000 Ft körül mozognak, melyet a legtöbb ember itthon nehezen tud kifizetni egyszerre. De vajon miért kerül ez ennyibe? Főként azért, mert aránylag hamar, fél-egy óra alatt megtörténik a kezelés, melyet szakember vezet, így nyilván a rendelőt, a szakembert és az alapanyagokat is ki kell fizetni.

Ezzel szemben az otthon használható fogfehérítő módszerek, mint a BrightWhite azért sokkal olcsóbbak, mert a kezelés több alkalom, hiszen nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, nincs rendelő, illetve szakember sem, akit ki kéne fizetni.

Emiatt itt a fogfehérítés árak csak az alapanyagokat, illetve a postaköltséget tartalmazzák.

Ezért rengeteg ember teszi le a voksát a hosszabb kezelési idő ellenére is az otthoni módszerek mellett, hiszen ezek sokkal kényelmesebbek, egyszerűen használhatóak, illetve ha a rengeteg kávé vagy túlzott dohányzás miatt további kezelésekre van szükség, csak utántöltőt kell vásárolni. Így nem kell visszamenni a rendelőbe, újra kifizetni a horribilis összegeket, melyeknek csak töredéke lenne a felhasznált anyagok ára.

Emiatt a fogfehérítés árak olcsóbbak lettek, hiszen ma már nemcsak a porcelán héjjal lehet elérni gyönyörű szép fehér fogsort, hanem a különféle otthon használható szettek segítségével is. Itt viszont fontos kiemelni azt, hogy mivel rengeteg a hamisítvány az online piacon, így mindig érdemes meggyőződni arról, hogy milyen engedélyekkel rendelkezik az adott fogfehérítő rendszer.

A BrightWhite fogfehérítő rendszer megfelel az EU szabványoknak is, nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, illetve hatását már százezrek bizonyították, melyet jól lehet látni a legtöbb közösségi média oldalon található képeken és videókon is.

Ezért a fogfehérítés árak mára lecsökkentek, hiszen már nemcsak a rendelőben elérhető drága kezelés létezik csak, hanem az újabb technológiával ellátott otthoni szettek is, melyek így rengeteg ember munkahelyi vagy intim kapcsolatait teszik könnyebbé azzal, hogy ragyogó fehér mosolyuk segítségével sokkal magabiztosabbak és sikeresebbek lettek az élet különböző területein.

Štítky priložené k obsahu: fogfehérítés fogfehérítés ár