Naše webové stránky používajú súbory cookie, aby zlepšili zážitok, ktorý vám poskytujeme. Pokračovaním v používaní našej webstránky súhlasíte s používaním súborov cookie. Vyhlásenie o ochrane osobných údajov. Súhlasím
Produkty Menu

Top línia EÚ

Fogfehérítés - egyszerűbb, mint gondolnád

Míg egy évtizeddel ezelőtt a fogfehérítés csak a nagyobb jövedelemmel rendelkezők kiváltsága volt, addig ma már a rendelőben végzett igen drága fogfehérítés mellett szerencsére megjelentek a sokkal kíméletesebb, de hasonlóan hatékony, s nem mellesleg jóval elérhetőbb áron kapható fogfehérítő szettek.

Ezeknek nagy előnye, hogy mivel nem tartalmaznak az ínyt és a fogakat is károsító hidrogén-peroxidot, így otthon is lehet őket használni, hiszen a csomag olyan praktikusan és egyszerűen van kialakítva, hogy nem szükséges hozzá orvosi felügyelet.

Az otthon használható fogfehérítő szettek nagy előnye pedig az, hogy könnyű használatuk miatt lehet közben TV-t nézni, zenét hallgatni, házimunkát végezni, vagy csak leülni és olvasni egy izgalmas könyvet. Mivel sok embernek nincs ideje fogorvoshoz menni, várni a rendelőben, majd hazautazni a délutáni csúcsforgalomban, így ez igen praktikus megoldás, hiszen szinte bármilyen más tevékenység végezhető addig, míg a fogfehérítő kifejti hatását.

Érdemes viszont vigyázni, hogy milyen fogfehérítő módszert választunk, hiszen ahogy mindenütt az online világban, itt is rengeteg utánzat, illetve nem feltétlenül biztonságos, silány minőségű szetteket lehet vásárolni.

Mivel a BrightWhite peroxidmentes, illetve rendelkezik Európai Uniós CPNP regisztrációval és biztonsági értékeléssel is, így ez a fogfehérítő rendszer egy letesztelt, illetve a hatóságok által is biztonságosnak ítélt módszer, melyet százezrek használnak szerte a világon, hogy fogaik ragyogóan fehérek legyenek.

A fogfehérítés így igen könnyűvé vált, hiszen nem kell hozzá fogorvos, emiatt lehet rengeteg celebet, közösségi média sztárt, illetve rengeteg hétköznapi embert is látni előtte-utána fotókkal az interneten, hogy milyen gyönyörűen fehérítette ki a BrightWhite rendszer a fogaikat.

Így nem kell aggódnod az átverésektől, az utánzatoktól, illetve a kívánt hatás elmaradásától, hiszen ha a BrightWhite fogfehérítő rendszert választod, biztos lehetsz abban, hogy a kezelés végére fogaid vakítóan fehérek lesznek.