Naše webové stránky používajú súbory cookie, aby zlepšili zážitok, ktorý vám poskytujeme. Pokračovaním v používaní našej webstránky súhlasíte s používaním súborov cookie. Vyhlásenie o ochrane osobných údajov. Súhlasím
Produkty Menu

Top línia EÚ

Fogfehérítés otthon - kényelmesen és biztonságosan

Aki próbált már peroxid tartalmú fogfehérítést, az tudja, hogy érzékeny fogak esetében ez igen éles fájdalommal jár, s arról inkább nem is beszélünk, hogy gyakran a fogínyt is kifehéríti az erős anyag, mellyel még érzékenyebbé válik ez a terület.

A BrightWhite otthoni fogfehérítés ezzel szemben teljesen biztonságos, s annak ellenére, hogy nincs benne hidrogén-peroxid, már az első kezelés után eredményes. Nyilván a kezelések száma attól függ, hogy mekkora mértékben színeződtek el a fogak, de általánosságban elmondható, hogy néhány hét alatt vissza lehet ezzel a módszerrel állítani a fogak eredeti színét.

 

Fontos kiemelni, hogy a filmvilág gazdag celebjei nem egyszerű fogfehérítéssel érték el a tökéletes fogsort, hanem egy igen drága eljárással, általában valamilyen kiváló minőségű korona feltevésével érik el azt a típusú tökéletes fogsort. Tehát ha a fogaink genetikailag nem hófehérek, hanem törtfehérek vagy akár kicsit sárgásak, akkor ezen nem fog tudni változtatni ez a fogfehérítő rendszer sem, mert ez arra való, hogy a fogak eredeti színét állítsa vissza.

 

Viszont a legtöbb embernek nincs szüksége minden fogára koronát tetetnie, hogy úgy nézzen ki, mint egy sztár, így az esetek többségében, amennyiben egészséges fogakról van szó, elég szokott lenni az, ha visszaállítják az eredeti, genetikailag adott fehérséget a fogaikon. Azt is lényeges kiemelni, hogy mielőtt fogfehérítésbe kezdünk, érdemes elmenni előtte fogkőleszedésre, hiszen ha lepedékes fogakon használjuk a készítményt, akkor nem lesz olyan szép az eredmény, mert ahol kis barna foltok vannak a fogakon, ott nem fog hatni a fecskendőben lévő fehérítő anyag.

 

S mivel a BrightWhite otthoni fogfehérítés rendszere teljesen biztonságos, így szinte bárkinek ajánljuk, aki vissza szeretné állítani fogai eredeti színét, de nem szeretne százezreket költeni egy rendelői fehérítésen, hanem inkább otthon, a saját életritmusa és szabadideje szerint szeretne elérni ragyogóan fehér fogakat.

Štítky priložené k obsahu: fogfehérítés otthon fogfehérítés