Naše webové stránky používajú súbory cookie, aby zlepšili zážitok, ktorý vám poskytujeme. Pokračovaním v používaní našej webstránky súhlasíte s používaním súborov cookie. Vyhlásenie o ochrane osobných údajov. Súhlasím
Produkty Menu

Top línia EÚ

Fogfehérítés otthon - olcsó, praktikus és tényleg működik

A legtöbben nem mernek fogfehérítést otthon csinálni, mert attól tartanak, hogy ezek az eszközök nem olyan hatékonyak, mint a rendelői eljárás. Vannak olyanok, akik pedig nem tartják elég biztonságosnak, vagy megbízhatónak, mintha dentálhigiénikus csinálná, és azokról sem szabad megfeledkezni, akik szerint ezért az árért nem lehet ugyanolyan eredményt elérni, mint amit a fogorvosnál. Nézzük meg, hogy hova fejlődött a technológia, hogy a fogfehérítés otthon már nem mítosz, hanem egyszerű szokás lett.

Mivel rengeteg ellenőrizetlen és nem eleget tesztelt termék került ki néhány évtized alatt a piacra, így sokan szkeptikusan állnak ehhez a témához, mert nem egy olyan esetről hallunk mi is, hogy megvette az ügyfél a fehérítő csomagot, a ragyogóan fehér fogsorra pedig azóta is vár. Ez azért lehet, mert a fogfehérítés otthon még nem rendszeres szokása volt az embereknek, így el lehetett adni gyakorlatilag bármit.

Viszont ma már az EU szigorú szabályainak kell megfelelni, illetve a CPNP regisztráció is szükséges ahhoz, hogy egy termék elérhető legyen. Mi mindkettővel rendelkezünk, hiszen számunkra nagyon fontos, hogy minden vásárlónk elégedett legyen az eredménnyel.

Emiatt nálunk, a BrightWhite-nál a fogfehérítés otthon csak és kizárólag ellenőrzött és letesztelt termékekkel érhető el, mivel célunk, hogy senkinek se kelljen takargatnia száját a sárga fogak miatt. Hisszük, hogy mindenkinek jár a szép, fehér és magabiztos mosoly.

A biztonságról sem kell lemondani, hiszen a fogfehérítés otthoni verziója kifejezetten érzékeny fogra és ínyre lett tervezve, még a fogak roncsolódásáról vagy érzékenyebbé vásásától sem kell tartani.

Az ár-érték arány pedig azért lehet ennyire vonzó, mert a fogorvosnál az ár legalább 4-5-szörösét kell kifizetni egy alkalomért, mely nem tartalmaz semmilyen otthoni utókezelést vagy ápolást, míg a BrightWhite 20 alkalomra elegendő alapanyagot, illetve sokáig alkalmazható LED lámpát és fogsínt biztosít. Te szabod meg, hogy hány kezelést gondolsz elegendőnek, ami pedig megmarad, jól jöhet majd a későbbi fenntartó kezelésekre.

Štítky priložené k obsahu: fogfehérítés otthon