Naše webové stránky používajú súbory cookie, aby zlepšili zážitok, ktorý vám poskytujeme. Pokračovaním v používaní našej webstránky súhlasíte s používaním súborov cookie. Vyhlásenie o ochrane osobných údajov. Súhlasím
Produkty Menu

Top línia EÚ

Fogfehérítő gél - praktikus kiszerelés, kényelmes használat

Az otthoni fogfehérítésben nemcsak az a jó, hogy kényelmesen, akár a kanapén, tévé nézés közben is el tudod végezni a kezelést, hanem az is, hogy annyiszor végzed el a folyamatot, ameddig Te úgy ítéled meg, hogy fogaid már elegendő fehérséggel ragyognak. Mi van akkor, ha időnként szeretnél egy fenntartó kezelést csinálni, viszont a csomagban szereplő fogfehérítő gél már elfogyott?

Természetesen semmi okod az aggodalomra, hiszen mindenkinek másféle a fogcsontszerkezete, színe és formája is, emiatt ha Nálad időnként kiegészítő kezelésre van szükség például a dohányzás, a vörösbor, a kávé vagy a tea fogyasztás miatt, lehetőséged van külön fogfehérítő utántöltő gélt vásárolnod.

Így nem kell kétszer kifizetned a készüléket vagy a lámpát, elég csak külön kapható fogfehérítő utántöltő gélt vásárolnod, amely elég lesz újabb 10-20 alkalomra, melyre nem is biztos, hogy egyből szükséged lesz, hiszen csak fenntartó kezelést csinálsz. Így meg is tarthatod a maradékot egy következő fehérítésre, emiatt mindenképp megéri az árát a kis fecskendő.

Vigyázz, a piacon sok nem megfelelően bevizsgált vagy engedély nélküli termékkel találkozhatsz, emiatt mindenképpen azt javasoljuk, hogy ha elfogy a fogfehérítő géled, tőlünk rendelj utánpótlást, mert mi garantálni tudjuk, hogy a nálunk kapható fogfehérítő gélek megfelelnek az EU szigorú szabályainak, illetve rendelkeznek CPN (Cosmetics Products Notification Portal) regisztrációval is.

Amerikában már több millióan használják az otthoni fogfehérítés kényelmes és biztonságos eljárását, így ha újabb adag fogfehérítő gélre van szükséged, rendeld meg tőlünk kényelmesen, hogy mosolyod továbbra is magabiztosságot és elégedettséget sugározzon. Nevess korlátok nélkül s artikulálj szépen, hogy barátaid és családod is gyönyörködni tudjanak vakítóan fehér fogsorodban.

Štítky priložené k obsahu: fogfehérítő gél