Naše webové stránky používajú súbory cookie, aby zlepšili zážitok, ktorý vám poskytujeme. Pokračovaním v používaní našej webstránky súhlasíte s používaním súborov cookie. Vyhlásenie o ochrane osobných údajov. Súhlasím
Produkty Menu

Top línia EÚ

Fogfehérítő por - gyengéd polírozás a fehérebb fogakért

 

Az otthon is biztonságosan használható fogfehérítő porok használata előtt minden alkalommal érdemes meggyőződnöd az összetevőkről, hogy ne tartalmazzanak semmilyen kémiai anyagot, mely esetleg felmarná a fogínyedet.

 

Szerencsére a legtöbb helyen már feltüntetik a fogfehérítő porok összetevőit, így jól lehet látni, hogy melyik tartalmaz csak természetesen előforduló fehérítő anyagokat, s melyiket tömik tele a gyártók káros vegyületekkel.

 

Emiatt érdemes minden esetben csak olyan fogfehérítő port választanod, melynek összetevői nem tartalmaznak ártalmas anyagokat.

 

Használatuk igen egyszerű: a legtöbb esetben csak egy benedvesített fogkefére és némi fogkrémre - de ez bizonyos termékek esetén elhagyható, emiatt mindenképp olvasd el a használati utasítást - lesz szükséged, és moshatod is a fogaidat a megszokott módon az útmutatóban megadott ideig.

 

Ezek a fogfehérítő porok általában valamilyen apró szemcséket tartalmaznak, melyek segítenek megszabadulni a lerakódott fogkőtől, illetve speciális összetevőiknek köszönhetően pedig eredményesen veszik fel a harcot a dohányzás, kávé és vörösbor ivás miatt kialakult sárgás-barnás elszíneződések ellen.

 

A fogfehérítő porok a könnyű és gyors használat miatt igen elterjedtek, hiszen nem igényelnek semmilyen más eszközt, csak a megszokott fogkefét és egyes esetekben fogkrémet is. Nem kell fél órán át a szánkban tartani, s általában az áruk is sokkal kedvezőbb, mint a komplett otthoni fogfehérítő szetteknek.

 

Viszont azt is érdemes kiemelni, hogy ezek nem fognak olyan gyorsan látható eredményt elérni, mint a rendelői vagy az otthoni fogfehérítő módszerek, mert ahhoz, hogy ilyen könnyen és egyszerűen tudd használni őket, egyrészt rendszeres használatra, másrészt pedig több időre lesz szükséged.

 

S ne feledd, a Hollywoodban oly népszerű hófehér mosoly a legtöbb embernek csak porcelán berakás segítségével valósítható meg. Emiatt a fogfehérítő porral a genetikailag adott eredeti fogszíned fog visszajönni, mely a legtöbb embernek szép fehér.

Štítky priložené k obsahu: fogfehérítő gél fogfehérítő por