Naše webové stránky používajú súbory cookie, aby zlepšili zážitok, ktorý vám poskytujeme. Pokračovaním v používaní našej webstránky súhlasíte s používaním súborov cookie. Vyhlásenie o ochrane osobných údajov. Súhlasím
Produkty Menu

Top línia EÚ

Fogfehérítő sín - praktikus és hatékony

A BrightWhite fogfehérítő rendszer egyik fontos eleme a fogfehérítő sín, melybe bele kell tölteni a csomagban található fehérítő gélt, majd hozzáilleszteni a LED lámpát, s csak fel kell helyezni a szerkezetet a fogakra és már indulhat is a fogfehérítés.

A fogfehérítő sín egy igen kellemes tapintású, rugalmas szilikonból áll, mely így megfelelően illeszkedik a fogsorra, hogy a kívánt eredményt kényelmesen és egyszerűen tudjuk elérni.

Míg régebben a fogfehérítő sínek műanyagból, illetve nem megfelelően felilleszthető anyagból készültek, addig a BrightWhite fogfehérítő sínek korszakalkotóak lettek a piacon, hiszen amint megjelentek, egyből rengeteg ember kezdte el használni őket pont azért, mert jól illeszkednek a fogsorra és kényelmesek.

Így ha rendszeresen iszol kávét vagy vörösbort, igen jó ötlet lehet beszerezni egy BrightWhite fogfehérítő rendszert, hiszen a csomagban található fogfehérítő sín később is felhasználható, ha az étkezési szokásaid miatt újra meg szeretnéd ismételni a kezelést, hogy fogsorod mindig ragyogóan fehér maradjon.

Akinek esetleg nincs olyan jó kézügyessége, hogy megfelelően tudja beleilleszteni a folyadékot a fogfehérítő sínbe, érdemes YouTube-on rákeresnie a BrightWhite módszerre, hiszen rengetegen készítettek már videót erről a fogfehérítési módszerről.

Így könnyen el lehet tanulni, hogyan nyomd bele úgy a sínbe a gélt, hogy megfelelően legyen szétosztva és minden fogadat rendesen tudja érni a fehérítő gél, melyet a lámpa segít aktiválni.

A fogfehérítő sínnel így kényelmesen az otthonodban tudod elvégezni a fogfehérítést, így nem kell külön fogorvoshoz menned a rettentő drága kezelésre, mivel ez a rendszer nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, így nem tudsz kárt tenni sem a fogaidban, sem az ínyedben.

Emiatt rengetegen használják a világ különböző pontjain egyaránt a hétköznapi emberek és a nagy hírességek is ezt a módszert, hiszen a hatékonyságát már több százezren látták és tapasztalták is. Próbáld ki Te is még ma!

Štítky priložené k obsahu: fogfehérítés fogfehérítő sín