Naše webové stránky používajú súbory cookie, aby zlepšili zážitok, ktorý vám poskytujeme. Pokračovaním v používaní našej webstránky súhlasíte s používaním súborov cookie. Vyhlásenie o ochrane osobných údajov. Súhlasím
Produkty Menu

Top línia EÚ

Házi fogfehérítés professzionális eszközökkel? Lehetséges!

 

Sokan a házi fogfehérítés hallatán egyből a fogzománcot is könnyen lecsiszoló szódabikarbóna és citrom keverékére gondolnak, de szerencsére ma már nem kell nagyanyáink gyakran káros praktikáit alkalmaznunk, ha igazán szép fehér fogakat szeretnénk elérhető áron.

 

Mivel a rendelőben végzett fehérítésért még mindig igen borsos árat kell fizetni, ezért sokan inkább az otthon is biztonságosan használható, s egyaránt hatékony módszereket választják. Persze ilyenkor jön a kérdés: vajon ez is ugyanolyan eredményes lesz, mintha rendelőben csináltatnánk?

A fehérítő fogkrémektől át egészen a szájvizekig, sőt még a fogselyem kiszerelések is kaphatóak már fehérítő verzióban, viszont mindenki tudja, hogy ezek nem fognak csodát tenni csak úgy. Hiszen első lépés mindig egy profi által elvégzett fogkőleszedés, mert bármilyen házi fogfehérítési módszert is alkalmazunk, fogkőleszedés nélkül nem lesz olyan hatékony a folyamat.

A BrightWhite házi fogfehérítő rendszere biztonságosan szabadítja meg fogsorodat a kávé, vörösbor vagy dohányzás miatt kialakult elszíneződésektől, s csak azért tart több hétig a kezelés, mert különben csak szakember végezhetné ezt el egy fogorvosi rendelőben.

Ezért kell egy kicsit többet várni a kívánt eredményre, mely nyilván megtérül pénzben, hiszen lehet, hogy egy kicsit tovább fog tartani, míg eléri fogsorod a kívánt árnyalatot, viszont nem kell akkora összeget egyszerre kifizetned érte, s ugyanolyan lesz így is az eredmény.

A házi fogfehérítő szett komponenseit egyszerű használni, weboldalunkon, illetve a legnagyobb videómegosztó portálokon is rengeteg videót találsz a használattal és a tapasztalatokkal kapcsolatban. S persze a csomagolásban lévő útmutató is segít, hogy hogy nyomd bele a szilikon fogsorba a fecskendő tartalmát, hogy illeszd rá ezt a lámpára, majd hogy harapj rá, hogy az előírt ideig rajta maradjon a fogaidon az aktiváló anyag.

Több millióan tették már le voksukat a BrightWhite házi fogfehérítő rendszere mellett, mivel könnyen és biztonságosan lehet vele otthon is elérni ragyogóan fehér fogakat. Próbáld ki Te is!

Štítky priložené k obsahu: fogfehérítés házi fogfehérítés