Naše webové stránky používajú súbory cookie, aby zlepšili zážitok, ktorý vám poskytujeme. Pokračovaním v používaní našej webstránky súhlasíte s používaním súborov cookie. Vyhlásenie o ochrane osobných údajov. Súhlasím
Produkty Menu

Top línia EÚ

Peroxidmentes fogfehérítés - tényleg működik?

A kozmetikában az egyik legrégebb óta használat anyag a hidrogén-peroxid volt, melyet évtizedekig használnak különféle fehérítési eljárásokra legyen az fogfehérítés vagy hajszőkítés. Viszont a rengeteg kutatás kimutatta, hogy a hidrogén-peroxid nincs jó hatással az emberi szervezetre, így elkezdtek megjelenni a biztonságosabb fogfehérítő anyagok, melyek épp olyan eredményesek, mint a peroxid tartalmú fogfehérítők.

A peroxidmentes fogfehérítés lényege, hogy egy kozmetikai fehérítő hatóanyag segítségével egy folyamatos és rendszeres kezelés mellett akár az eredeti fogszínnél is világosabb eredményt érhetsz el. A fő alkotóelem a sodium perborát monohidrát, amely kifejezetten az érzékeny ínyre és fogakra lett tervezve. Ebből a speciális anyagból a hideg LED fény hatására oxigén szabadul fel, mely a fogzománc mikrobarázdáiban végzi a fogfehérítést. Tehát ez egy egyszerű oxidációs folyamat, melyet semmiképp sem szabad a fog lecsiszolásával vagy maratásával összekeverni.

Mindezek mellett, a nálunk található eszközökkel pedig kényelmesen, az otthonodban tudod elvégezni a kezelést, így nem kell kifizetned a fogorvos idejét, emiatt sokkal olcsóbban tudsz hozzájutni a fehéren ragyogó mosolyért.

Az otthoni peroxidmentes fogfehérítés lényege, hogy akkor csinálod a kezelést a nap folyamán, amikor Neked jó. Ennek a fogfehérítő eljárásnak köszönhetően nem lesz semmilyen irritáció sem a fogaidon, sem az ínyeden, illetve Te irányítod az egész folyamatot, hogy hány alkalom után elégedsz meg fogaid új ragyogó fehérségével.

A peroxidmentes fogfehérítés pedig nemcsak sokkal biztonságosabb, hanem költséghatékonyabb is, hiszen egyszer kell megvásárolnod a készüléket, melyhez választhatsz csomagot is, illetve időnként kiegészítő kezelésekhez is vásárolhatsz külön kis fogfehérítő gélt. Így nem kell egy hosszadalmasabb tortúrán részt venned a fogorvosnál, hanem kényelmesen az otthonodban tudod akár olvasás vagy film nézés közben elvégezni a peroxidmentes fogfehérítést.

Štítky priložené k obsahu: peroxidmentes fogfehérítés