Naše webové stránky používajú súbory cookie, aby zlepšili zážitok, ktorý vám poskytujeme. Pokračovaním v používaní našej webstránky súhlasíte s používaním súborov cookie. Vyhlásenie o ochrane osobných údajov. Súhlasím
Produkty Menu

Top línia EÚ

WhiteCoco® - fehér fogak aktív kókusz szénnel?

A BrightWite® otthoni fogfehérítő csomag már kapható WhiteCoco® aktív kókusz szénnel is, melynek lényege, hogy a kókusz természetes fehérítő erejével, az aktív kókusz szén segítségével távolítja el a mindennapi életvitel - kávé, tea fogyasztás és dohányzás - okozta elszíneződéseket.

Ha biztos eredményt szeretnél elérni, válaszd a WhiteCoco® kiszerelést, melyben koncentráltan vannak jelen a kókusz természetes fehérítő molekulái. Kevesen tudják, de maga a kókusz is fogfehérítő hatással bír, emiatt például kókuszolajjal való 10-20 perces öblögetés is segíthet fehéren tartani a fogaidat a WhiteCoco® kezelést követően.

A kókuszt egyre több helyen kezdték el alkalmazni az egészség megőrzése miatt, így rengeteg helyen lehet már kókuszolajat, kókusztejet és kókuszkrémet is kapni, mely rengeteg hasznos tulajdonsággal van felszerelve. Így a kókusz már nemcsak a süteményeken a reszeléket jelenti, hanem a bőrápolást, illetve a magas vitamintartalmának köszönhetően az egészséges életmódot is.

Így nem csoda, ha a fogfehérítés technológiájában is megtalálható már, hiszen a WhiteCoco® pont a legjobb és leghatékonyabb tulajdonságait használja ki a kókusznak a kezelés folyamata alatt: természetesen előforduló antibakteriális hatása segíti leoldani a lepedékeket. Továbbá a baktériumok számát is csökkenti a szájban, így egy megfelelő klímát alakít ki, mely nem kedvez a kórokozók elszaporodásának, így lecsökkenti számukat, mely azt eredményezi, hogy kevesebb fogkő és lepedék marad a fogakon.

Az útmutató szerinti használat esetében a WhiteCoco® fogfehérítő szettel nemcsak fehérebbek, de egészségesebbek is lesznek a fogaid, hiszen kevesebb baktérium tud majd ellened munkálkodni. Természetesen lehetőséged van külön rendelni is WhiteCoco® kiegészítőket is, melyek mind segítenek egészségesen és ragyogó fehéren tartani a fogsorodat.

Próbáld ki Te is a WhiteCoco® fogfehérítő csomagot, s csodáld meg a vakítóan fehér eredményt akár már az első néhány kezelés után. Nem fogsz csalódni!

Štítky priložené k obsahu: white coco